“Yanıbaşımızdaki Yerel Yönetimler: Urla Belediyesi” Toplantısı

İzmir Institute of Technology Design, Architecture ve City Research Center (TAMIKAM) coordinated the event “Yanıbaşımızdaki Yerel Yönetimler: Urla Municipality” Meeting to construct a cooperation model between university and local administrations with collaborative projects. IYTE TAMIKAM Director Prof. Şeniz Çıkış, Administrative Board Member Assoc.Prof.Koray Velibeyoğlu, Urla Municipality Mayor İ.Burak Oğuz and lastly IYTE Rector Prof. Yusuf Baran made the openning speeches. After the speeaches, the meeting ended with a panel discussion with the participation of academics and guests from Urla Municipality.

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Tasarım, Mimarlık ve Kent Araştırma Merkezi (TAMİKAM) koordinasyonluğu ile düzenlenen, üniversite-yerel yönetim işbirliği modeli oluşturmak adına ortak projelerin temelinin atılması planlanan ‘Yanıbaşımızdaki Yerel Yönetimler: Urla Belediyesi’ toplantısı İYTE Rektörlük Senato Salonunda yapıldı. Toplantıda, İYTE TAMİKAM Müdürü Prof. Dr. Şeniz Çıkış, Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Koray Velibeyoğlu, Urla Belediye Başkanı İ. Burak Oğuz ve son olarak İYTE Rektörü Prof. Dr. Yusuf Baran açılış konuşmalarını yaptı. Açılış konuşmalarının ardından toplantı akademisyen ve Urla Belediyesinden gelen konukların katılım gösterdiği panel ve değerlendirme konuşmaları ile sona erdi.